Alle Blog

Het Thuisbezorgd alternatief voor de Horeca

door Turan
13-12-2020 09:24
Geen reacties

FOOD257 is het Thuisbezorgd alternatief met alle services en diensten die er bij horen! Echter doet Food257 het allemaal voor 6% commissie, in plaats van 13% zoals Thuisbezorgd.

U hoeft niet compleet over te stappen, van ons mag u Food257 gewoon naast anderen services hebben. En de aanmelding is helemaal gratis! Dus op elke verkoop dat door Food257 gaat maakt u meer winst.
 

We zijn online

De mobiele app en website(s) zijn al online! Dit betekend dat alles klaar staat voor uw bedrijf. U hoeft zich alleen gratis aan te melden.

FOOD257 heeft net als Thuisbezorgd een gratis te downloaden mobiele app en website waar klanten uw eten op kunnen bestellen. De bestellingen die gedaan worden komen gelijk uit uw printer, net zoals bij Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo. De FOOD257 Order-Picker* is simpel te instaleren op Windows. Lukt het niet? Dan help een medewerker u gratis!

*Het systeem waarop uw bestellingen op binnenkomen.

FOOD257 zet zich in voor de horeca en wilt een goed alternatief bieden. Daar komt de naam ook vandaan. In de horeca branche lijkt 24/7 vaak nog steeds niet genoeg te zijn. Zeker in deze tijden. FOOD257 staat dag en nacht voor u klaar en proberen altijd dat kleine beetje extra te doen. Vandaar FOOD257 en niet 24/7.

FOOD257 vraagt wel 6% commissie. Hoe kan dat?

Het korte antwoord: minder reclame.

FOOD257 is het Thuisbezorgd alternatief met alle services en diensten die er bij horen! Echter doet FOOD257 het allemaal* voor 6% commissie, in plaats van 13% zoals Thuisbezorgd.nl  
Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo hebben een machtige positie op het gebied van het online bestellen van maaltijden. Wilt u als ondernemer gebruik maken van deze diensten, dan wordt u gedwongen door Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo om verhoogde commissiewijzigingen te accepteren, zonder enig overleg.

Door sommige bedrijven werd in eerste instantie een commissie berekend van 6%, omdat dat genoeg is. Inmiddels word er 16% berekend. In sommige gevallen betaalt u zelfs 30% commissie voor uw ophaalservice. Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo vragen dit soort oneerlijke commissies om tegen elkaar te vechten voor de macht, met uw geld! Die macht hebben ze nodig om de commies te kunnen vragen.

Dit probleem kan Food257 helaas niet deze week oplossen. Het enigen wat wij kunnen doen, is samen laten zien dat het anders kan met een thuisbezorgd alternatief. Samen kunnen wij laten zien dat dit niet nodig is! Hopelijk breken wij deze vicieuze cirkel.


De voordelen van FOOD257

 • Eerlijke commissies
 • ALTIJD 6% commissie.
  • Geen hoeveelheid tijd, succes of kleine lettertjes veranderen dit.
  • Dit geld voor alle bestellingen die u bezorgd of de klant afhaalt.
 • Wij gaan 20% commissie rekenen als onze bezorger het eten ook voor u bezorgen.
   
 • Gratis aanmelding & No Cure, No Pay
  • U kunt zich gratis aanmelden
  • U kunt zich ook altijd gratis afmelden
 •  Snelle onboarding. Gemiddeld binnen enkele werkdagen
   
 • GRATIS Webshop
  • Uw eigen domeinnaam
  • Online menukaart
  • Eenvoudig te gebruiken- Bestellingen zijn gekoppeld aan uw printer
  • Ruimte voor uw verhaal & foto’s van uw bedrijf in te voegen
  • Professioneel uitstraling

Het verschil tussen FOOD257 en Thuisbezorgd bezorgers

De FOOD257 bezorgers doen dezelfde taken als Thuisbezorgd bezorgers. De bezorgers zijn bij ons in dienst. Wij ontzorgen u, want zo heeft u meer tijd over voor uw eigen restaurant.

Door de goede tarieven die FOOD257 hanteert profiteert u optimaal.
Waarschijnlijk gaan wij een vaste commissie van 20% regelen, hier komt niet nog de 6% commissie bij die wij normaal hanteren of anderen verborgen kosten.
U kunt de bestelling in real-time tracken (volgen). U hoeft zich echter geen zorgen te maken over de bezorging van uw bestelling. Het personeel van FOOD257 is het beste dat er is, professioneel en altijd met een glimlach. Meld u alvast aan voor de test groep in Utrecht, of om bij de eerste bedrijven in een anderen stad te horen.

Hoe komt FOOD257 aan zijn naam

In de horeca branche lijkt 24/7 nooit genoeg te zijn. Daarom kozen wij voor de naam 25/7. Wij kozen ook voor deze naam omdat wij dag en nacht voor u klaar staan én altijd dat kleine beetje extra voor u doen. Zoals bijvoorbeeld het permanent NIET verhogen van onze commissie tarieven en het ontwikkelen van een uitstekende bezorgservice.

Ieder bedrijf dat voedsel bereidt kan maaltijden laten bestellen via onze FOOD257-App. Ook uw klanten kunnen direct hun maaltijden bestellen via onze FOOD257 App, of u deze maaltijden nu aanbiedt aan bedrijven of particulieren. Onze app is beschikbaar op zowel iOS als Android, dus voor iedereen bereikbaar.

In de toekomst

FOOD257 is 2 jaar gelden opgericht en blijft door werken aan de toekomst. Binnenkort beginnen wij in Utrecht met de FOOD257 bezorg service. Deze word zo snel mogelijk verder uitgerold naar anderen steden. Zodat zoveel mogelijk bedrijven een écht Thuisbezorgd alternatief hebben, en ze hier geen services voor hoeven in te leveren.U kunt zich nu al aanmelden in heel Nederland!

Al vanaf volgende maand zijn wij te horen op de radio en te zien op de deurmat bij mensen thuis. Hier hebben wij een tijd mee gewacht omdat we eerst een grote groep horeca zaken wouden hebben. Die groep horeca zaken is (momenteel) helaas nog niet zo groot.

En de 6% commissie, blijft uiteraard 6%.
 

Wilt u zich aansluiten bij FOOD257?

Doe dat dan snel, want wij momenteel is de aansluiting helemaal gratis!
U betaald nu* de eerste 60 dagen geen commissies en niet de gebruikelijke 250,- euro aansluitkosten!

U bent aangemeld in 4 simpele stappen.

1. Aanmeldingsformulier invullen
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u het aanmeldingsformulier digitaal. Vul deze in en stuur hem naar ons op.

2. Data aanleveren
E-mail uw menukaart, bezorg- & openingstijden, bezorggebied en NAW gegevens naar info@food257.nl

3. Data controleren
U ontvangt van ons inloggegevens voor de testomgeving. Hier ziet u een voorbeeld ban uw menukaart op de website. Controleer deze goed. E-Mail uw aanpassingen indien er iets gewijzigd moet worden.

4. Order-Picker
Na de goedkeuring van de menukaart, wordt uw zaak online / live gezet. Nu kunt u onze Order-Picker software instaleren.


Jitse Groen, CEO van thuisbezorgd bij BNR  22-8-2019

“Iedereen vindt altijd alles te duur. Conceptueel kan die commissie wel omhoog, maar daar hebben wij geen plannen voor.”

“Je maakt zelf geen reclame en je staat uiteindelijk alleen op Thuisbezorgd. Dan moet je niet klagen dat al je omzet van Thuisbezorgd komt. Want dat is de enige manier waarop je jezelf kenbaar hebt gemaakt, zegt Groen lachend. 'Dan maak je je inderdaad afhankelijk van onze site, dat is niet onze schuld, maar die van restaurants.'”

 

Bronnen voor blogs FOOD257
Het Thuisbezorgd alternatief- CEO Takeaway: Brexit geen probleem voor fusie Just Eat | BNR Nieuwsradio

 

Screenshots / Afbeeldingen

Heeft u Reacties en/of Vragen?

 1. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

FOOD257-App

Steun de Horeca en download onze FOOD257-App.

FOOD257 Blog

Volg ons op onze socials voor de laatste blogs in de horeca.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden