Algemeen

E-mail uw menu (kaart) naar ons en wij plaatsen deze voor u in onze Food257-App. U heeft geen zorgen te maken over de programmering van de producten! Dan doen wij voor u. Controleer wel te allen tijde of al uw producten in de Food257-App staan en de prijzen kloppen.
U ontvangt van ons (gratis) software voor het binnen halen van de bestellingen. Dit is een online software pakket die geinstalleerd moet zijn op een Windows PC of Laptop met een internet verbinding.
Om de bestellingen te kunnen uitprinten heeft u daarnaast nog een Printer nodig. De printer dient een A4, A5 of een A6 printer te zijn of eventueel een (Kassa) POS Printer van b.v. Epson (TM IV of TM V).
U kunt op de volgende pagina aanmelden -> klik hier.
Wel toegestaan: Vers bereide maaltijden, ijs en dranken* Niet toegestaan: Diepvriesmaaltijden, Sigaretten, Chips, Snoep, Magnetronmaaltijden, eten in blik en films. Informeer bij onze klantenservice als uw optie niet tussen zit

* informeer naar de maaltijden
Het is niet toegestaan om een bezorgdienst vanuit een huis aan te melden, voorwaarde is dat uw bezorgdienst vanuit een bedrijfspand en/of restaurant geschied. Op deze manier wil FOOD257 oneerlijke concurrentie en fraude tegengaan.

Bezorgservice

FOOD257 gaat zo snel als mogelijk beginnen met bezorgen! Allen horeca bedrijven in Nederland kunnen zich hiervoor al aanmelden. Door zich van ten voren al bij Food257 aan te sluiten.
Eind feburari 2022 willen we onze eerste bestellingen leveren in Utrecht.

eOber QR Bestelsysteem

FOOD257 gaat zo snel als mogelijk beginnen met het QR barcode systeem! Allen horeca bedrijven in Nederland kunnen zich hiervoor al aanmelden. Door zich van ten voren al bij Food257 aan te sluiten.
Eind maart 2022 willen we onze eerste bestellingen gaan testen voor de klanten die al aan hebben gemeld.